Asztalos István



Kezdőlap
Bor's Show részenként
Receptek a műsorból
Receptek a műsorból II
Hideg előételek
Receptek Húsvétra
Levesek
Meleg előételek
Halak,rákok,kagylók
Csirkéből készíthető ételek
Pulykából készíthető ételek
Kacsa,liba ételek
Sertés ételek
Juh-,kecskehús ételek
Marhából,borjúból készíthető ételek
Vadételek
Nyúlból készíthető ételek
Különleges ételek
Ősi magyar ételek
Vegetariánus ételek
Nemzetek ételei
Egyszerű ételek
Készételek
Főzelékek
Tészták
Köretek
Desszertek
Mártások,szószok,krémek
Saláták
Gluténmentes
Galéria







Itt megtekintheti az általunk készített műsorokat, ha tetszett tekintse meg ingyenes e-magazinunkat is, ezt Ide kattintva megnézheti.,

a Ide kattintva az ételekről, Ide kattintva pedig a vendégeinkről készűlt fotókat tekintehtik meg.

Amennyiben feliratkozik a hírlevélre, a műsorban elkészített fogások receptjeiről is elsőkézből informálódhat. Ezt Itt megteheti.

Esetleg VISSZAtérhet a kezdőlapra.

  .

XIV.Rész

Fazekas Máriával a konyhában

 

 

 

XIII.Rész

Road Show 1

 

 

 

XII.Rész

Beszélgetés a Birkás pincészetben

 

 

XI.Rész

Beszélgetés a gasztronómiáról, szakmáról.

 

 

 

X.Rész

A Rendek Ökogazdaság bemutatása, beszélgetés az élelmekről.

 

 



IX.Rész

Egy nap Koncz Gáborral a konyhában.



 VIII.Rész

A Bösztöri kecskefarm bemutatása, beszélgetés a kecskesajtokról.



VII.Rész

A Hoventára látogattunk.
 

VI.Rész

A Csintex Kft bemutatása, beszélgetés a vendéglátóipari munkaruhákról.



V.Rész

Az alföldi borokról beszélgetés a Birkás pincészetben.



IV.Rész

Solt-Révbérpuszta bemutatása, beszélgetés a hagyományokól, gasztronómiáról.


.

III.Rész

A Dunai Hajós pálinkfőzde bemutatása, beszélgetés a pálinkafőző mesterségről.


.

II.Rész

A Hunnia Kristály Kft bemutatása, beszélgetés az éttermi felszerelésekről.


 
.I.Rész
 
Az Etyeki borház bemutatása, beszélgetés a borrégióról.

 


websas.hu






www.gastronomy2.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!