TIENS: Egészségről..... másként!A Tiens cégről
Hogyan keressünk pénzt!
Termékek
Termékajánló betegségekre 1
Termékajánló betegségekre 2
Termékajánló betegségekre 3
Egészségügyi állapotfelmérés
Tapasztalatok
Árjegyzék
Űrlap törzsvásárlói kártya igényléséhez
A sertésinfluenzáról
Kapcsolat
WebáruházMiért élnek tovább a keleti emberek, mint a nyugatiak?

10 ingyenes orvosi tanács, hogyan őrizzük meg egészségünket!
Vagy ha már megromlott az egészségünk, akkor hogyan gyógyuljunk gyógyszerek és káros mellékhatások nélkül!
Íratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre! <>
Hogyan szólíthatom?
E-mail cím:
 

Gyakori megfázás

Biokálcium
Biocink
Cordyceps


A téli hűvös nyirkos időszak kedvez a megfázás az influenza vírusainak szaporodására. A vírusok általában a legyengült immunrendszert támadják Ezért, már előre fel kell készíteni szervezetünket a védekezésre. Erre a célra ajánlja a Tiens a következő készítményeit.
A kalcium termékcsaládot, amelyek erősítik az immunrendszert.
A Biocinket, amely több mint 200 enzimet aktivál és szabályozza a szerkezetüket.

A Cordyceps amely egy mellékhatások nélküli, természetes antibiotikum. Sok kórokozóra elnyomó hatással van. Szabályozza az immunrendszert, ezzel növeli a szervezetünk ellenálló képességét különböző betegségekkel szemben. Gyulladásgátló hatású, nem gyengébb, mint a nem szteroid hormonok.


Gyomorfájdalom, gyomorfekély

Chordyceps
Chitosan
Digest

A gyomorfekélyt a helikobaktérium okozza. Ez a baktérium nem betegít meg minden embert, (pedig mindenki szervezetében jelen van) mert nincs jelen az a tényező, amely ezeknek a baktériumoknak a szaporodását segítené. Ez az egyik tényező, a másik, hogy a szervezetünk rendelkezik szabályozó rendszerrel, a T-limfociták rendszerével.

A Tiens egyes termékeivel nagyon hatásosan gyógyítható ez a betegség. A Cordyceps serkenti a T-limfociták termelését, amelyek elpusztítják ezeket a baktériumokat, és normalizálja a tápcsatorna savasságát, vagyis antioxidánsként működik. Javítja a mikrocirkkulációt a fekély helyén, amitől az begyógyul. A kémiai vegyületekkel szemben, pedig nem teszi tönkre a bélflórát, hanem feljavítja, helyreállítja az immunrendszert. Mellesleg regenerálja a májsejteket is, mert májvédő hatása is van. A fájdalom csillapítására a Chitosan szedése ajánlott. A gyomorfekély mellett mindig ott van a diszbakteriózis és a hasnyálmirigy probléma is, amelyeket elsősorban a Digest hivatott megoldani.

Használatos még: Antilipid tea, Ican, Wuguwang, Propolisz, Chitosan kúra

Javasolt kúra a gyomor betegségeire:

A./ A különböző mikroorganizmusok elleni küzdelem, a megfelelő savkiválasztás beállítása:

1. Cordiceps     2 db  reggel evés után 1,5 órával
2. Chitosan       2 db este citromlével keverve burok nélkül, evés előtt 30 perccel

Fentieket 1,5 hónapig alkalmazzuk.

B./ A gyomor sejtjeinek regenerációja, az anyagcsere folyamatok beállítása

1. Biokalcium por    1 kávéskanál reggeli előtt 30 perccel
2. Biocink               2 db este evés után 1,5 órával
3. Veican                2 db este 21-23 óra között

Fentieket 1 hónapig alkalmazzuk
A kúrát minimum évente 2X ismételjük meg.

 

Hajhullás

A hajhullásnak rengeteg oka lehet. Leggyakoribb a makro- és mikroelemek hiánya, vagyis a kalcium, a vas, a cink és a kova hiánya. A hajhullás gyakran alakul ki vérszegénység következtében. Először rendbe kell hozni a gyomor működését, mert a mikroelemek hiánya a gyomorsav hiányából ered. Erre legalkalmasabb Tiens termék az Antilipid tea, és a Digest kapszula, valamint a mikro- és makroelemek pótlására a Gyermek kalcium. Abban az esetben, ha a hajhullást a máj vagy a pajzsmirigy zavara okozza, akkor Antilipid teához és a biokalciumhoz biocinket és Veicant alkalmazzunk.

A fejbőr ápolására ajánljuk a vérnyomás szabályozó és masszázskészüléket, amelynek megelőző hatása van a hajhullás tüneteivel szemben, ugyanis serkenti a fejbőr vérkeringését, javítja a hajhagymák táplálását, jótékonyan hat a hajnövekedésre. Használata révén a fiatal és középkorú embereknél újra kinőhet a kihullott haj.

Figyelmébe ajánljuk hajhullás esetén:

Biocink
Gyerekkálcium
Vadhangya
Spirulina


Hasnyálmirigy-gyulladás

Antilipid tea
Dupla cellulóz
Chitosan
Digest


A legelterjedtebb az alkoholos hasnyálmirigy-gyulladás, ami súlyos esetben a hasnyálmirigy széteséséhez vezethet. Kevesen élik túl. Az egyszerű heveny hasnyálmirigy-gyulladás szerencsére nem vezet halálhoz, de a fájdalmak nagyon erősek. Ez általában valamilyen idült epevezeték gyulladásának a súlyosbodása. A Tiens temékekkel tudunk segíteni, mégpedig az
Antilipid tea
és Dupla cellulóz párossal, valamint a Chitosan és Digest tabletták szedésével.

 

Haspuffadás

Antilipid tea
Digest
Chitosan

Haspuffadást okozó (+epe) panaszok esetén ( tavaszi időszakban a leghatásosabb ):

Digest,Chitosan és Antilipid tea

 

Hepatitis B fertőzés


Angolna
Chitosan
Chordyceps
 

Herpesz

A herpeszt általában a szervezet immunredszerének, gyengülése a bélflóra helytelen működése okozza. A szervezet bélflórájának a helyreállítására használjunk Antilipid teát, Digestet és Biokalciumot. Az immunrendszer erősítésére a Cordycepset , Biocinket, és a Chitosant alkalmazzuk.

  

Hüvelyi szárazság

Kangli
Ligetszépe olaj
Spirulina

Izületi gyulladások

Antilipid tea
Cordyceps
Vadhangyapor
Ican

Izzadás

Fokozott izzadás

Ez betegség a vegetatív idegrendszer rendellenességével kapcsolatos, amit hormonális problémák válthatnak ki. Emiatt a hormonális háttér helyreállítása a feladat. Erre legalkalmasabb Tiens termékek: Antilipid  tea, Dupla cellulóz, Biocink, Biokalcium. Ha betegség kapcsolatban van valamilyen krónikus fertőző góccal akkor a fentiekhez még hozzá jöhet a Cordyceps és a Biokalcium.

Klimax

Klimaxos panaszok:

Kang-Li 2 x 2, majd 2 x 1 1 éven át!

További panaszok esetén: Maca és Ligetszépe olaj 2-3 hónapon keresztül.
Javasolt még Spirulina szedése az esetleges fehérjehiány pótlása érdekében

.

  Krónikus mandulagyulladás

Ebben az esetben Antilipid teát fogyasszunk, Dupla cellulózt, és Propoliszt, majd jöhet a Cordyceps amelyet, biokalciummal, és biocinkkel egyidejűleg kell szedni.

Körömtöredezés

Biocink
Veican

 

Köszvény

Legtöbbször a férfiaknál előforduló betegség, nagyon erős ízületi fájdalmak és lerakódások jellemzik, gyakran kíséri vesekő. A következő termékeket ajánljuk Antilipid tea és Slimming tea felváltva, Dupla cellulóz, Cordyceps, Gai-Bao, Vegetal tabletta, Biocink.

 

Lyme-kór

Cordyceps (4X2)
Ican

Magas koleszterinszint

Érrendszer tisztítása és/vagy magas koleszterin szint esetén:

Chitosan + 3M (2-3 dobozzal), majd Chitosan és Colican  ( a vérnyomást is csökkenti!)

Angolnazsír - a májműködés javítására és a koleszterin szint csökkentésére

Antilipid tea

Magas vérnyomás

Chitosan

Cholikan
Vérnyomásregeneráló készülék

 
Maródásos gyomornyálkahártya gyulladás

Az eróziós gyomornyálkahártya- gyulladás a gyomorfekély kezdeti stádiuma, hasonló módon kell kezelni. Vagyis Antilipid tea amivel szabályozzuk a gyomorsavat, Chitosan, hogy regeneráljuk a nyálkahártyát, vagyis megszüntetjük az eróziót, a Cordyceps kiírtja a Helikobaktériumokat, amelyek a gyomorfekélyt okozzák, a Biokalcium pedig serkenti a sebek gyógyulását és erősíti a Cordyceps gyulladásgátló hatását. Javasolt még a Biocink szedése.

 

Májbetegségek

Antilipid tea
Angolnazsír
Chitosan
Cordyceps
Ican


 

Májcirrózis

Nagyon súlyos állapot, amikor a májszövet helyett kötőszövet termelődik, a máj nem végzi el méregtelenítő munkáját. Májelégtelenség alakul ki, a szervezet önmérgezése indul be, amelyhez veseelégtelenség társulhat. A májcirrózisnak több oka van, legtöbbször hepatítisz és szívelégtelenség. Szívelégtelenségnél a rossz vérellátás és a betegségre szedett sok gyógyszer okozhatja a májműködés romlását. Ezért fontosak ennyire a Tiens táplálék-kiegészítői, amelyek kiválthatják a sok gyógyszert, és regenerálják a májat, ezzel meghosszabbítják a beteg életét. Első lépésben Antilipid tea, Chitosan, Cholican, Gyermekkalcium. Második lépésben Slimming tea, Ican, Liang-Jang. Harmadik lépésben Veican, Biocink. A teák valamelyikét és a Gyermekkalciumot folyamatosan kell szedni.

 

Méhszájseb

(Rendszeres nőgyógyászati kontroll mellett!)

1. Irrigálás Antilipid teával és e mellett 50gr Borax krémbe (patikában kapható) keverünk 4 Chitosan     és 4  Cordyceps (kibontott) kapszulát.

2.Tamponra kenjük és felhelyezzük éjszakára a hüvelybe.

 

Nehezen gyógyuló sebek, fekélyek

Égési sebek: Chitosan szájon át és a sebre hintve

Sebek, zúzódások, horzsolás, felfekvés, lábszárfekély: Borax krémbe (patikában kapható) keverünk 4 Chitosan és 4  Cordyceps (kibontott) kapszulát.

Műtétek: Chitosan+Cordyceps (2 x 2) műtét előtt két héttel és műtét után két hétig + Spirulina a szervezet erősítésére, a sebgyógyulás meggyorsítására.

Sugárkezelés: Chitosan (sugárkezelés előtt 2 x 2, sugárkezelés alatt 3 x 2, sugárkezelés után
3 x 2, fenntartásra 2x2)

Csonttörés (és fogak erősítése): kalcium készítmények, Gai bao 2 x 2 majd 2 x 1 ( izomsorvadás megelőzésére is a mozgáshiány miatt).

Csonttörés megelőzésére: kalcium rágótabletta
Súlyos csontritkulás: Gai Bao, gyerek kalcium por, majd felnőtt kalcium

 

Neuropathiás

Neuropathiás (idegi eredetű) fájdalmak (pl. alkoholizmus, cukorbeteg esetén):

Chi gép
Bio Kálcium
Biocink
Chordyceps


 

Neurózis

Sok különböző oka lehet. Kezdve az öröklött rendellenességekkel, műtét, szülés utáni rendellenességeken át az agyvérzésig. Általános séma: kötelező tisztítás, Antilipid teával, Chitosannal, és Agyserkentő biokalcium, hiszen bármilyen toxin kiválthatja, beleértve a neurotoxint is. Utána korrigáljuk az agy működését Icannal valamint Sleeping natural szedésével.

 

Nőgyógyászati gombás fertőzések

Krónikus folyás (gombás is):

Ligetszépe olaj (2x2 majd 2x1)
Antilipid teával irrigálás ( 1 tasakot leforrázunk 1 l vízzel, felével irrigálunk a másik felét 3 részre osztva megisszuk)

   Ligetszépe olaj 25 napig tamponra csepegtetve a hüvelybe felhelyezzük.

  3-4 havonta ismételjük. (Tartós kb. 1 és fél éves időtarramban javasolt a használata.)

   Nyaki erek meszesedése

  Nyaki erek meszesedése esetén: vérnyomást szabályozó készülék használata az érintet érszakasz felett.

   
  Parkonson-kór

  Az agy progresszív sorvadásának eredménye. Megkülönböztetik a Parkinson-kórt, amely önállóan fejlődik, és parkinsonizmust, amely sérülések, agyvérzések következménye, vagy az agyhártyagyulladás szövődménye. Ez gyakorlatilag ugyanaz, csak nem minden betegnél van erős remegés, amely a Parkinson-kórra jellemző. Mivel itt az agy megbetegedésével van dolgunk, az agyat kell helyreállítani. Ezek a betegek specifikus terápiát kapnak, amit nem lehet megszakítani. Csakhogy ezekhez a gyógyszerekhez a szervezet hozzászokik, és napról hónapra növelik a beteg adagját, hogy csökkentsék a remegést. A Tiens-termékek abban segítenek, hogy minimálisra csökkentsék a gyógyszer adagot, javítsák az életminőséget és a munkaképességet. Az ilyen betegeknek a Veican, Cholican, A Cordyceps és az Ican szedése ajánlott. Az Agyserkentő biokalciumot feltétlenül állandóan kell szedni, legalább éjszakára.

 

Pattanások (akne)

Ennek legfőbb oka a kamasz és ifjúkorban, a szervezetben végbemenő hormonális átépítés. Ekkor segít a Biocink és a Spirulina szedése. A Spirulinából nagyon jó arcpakolást is lehet készíteni vízzel, vagy Antilipid teával összekeverve. A problémás részekre fel kell vinni és 30 percig hagyni hatni.

Ha a folyamat igen kiterjedt, gennyesedéssel, összefolyásokkal jár és az ifjúkor is elmúlt, akkor ez, mint bármilyen bőrbetegség, gyakran összefüggésben van májproblémával, diszbakteriózissal vagy élősködőkkel. Ebben az esetben először Antilipid teával kell kezdeni, utána Dupla cellulóz, Digest, biokalcium, biocink, következhet. A máj méregtelenítését a Liang-Jang végzi legalaposabban.


Pánikbetegség

Pánik betegség: májtisztítás Chitosannal és Icannal, majd Sleeping natural, Angolnazsír, magas lecitin tartalmú kalcium és Antilipid tea.

 

Pikkelysömör

A bőrnek egyfajta betegsége, tehát ugyanaz a séma mint bármely bőrbetegségnél.
Először Antilipid teával tisztítunk, majd Digest tabletta következik, és éjszakára Gyermekkalcium. Második lépésként Biocink, Veican, Spirulina, Agyserkentő kalcium következhet.


Polipok

A polip olyan hámszövet kinövés, amelyet különböző irritációk idéznek elő kedvezőtlen körülmények között, amikor legyengül a szervezet daganatellenes rendszere. Az utóbbi időben olyan nézet terjedt el, hogy a polipokat egysejtűek okozzák. Vagyis valamilyen fertőzés, mérgezés, antibiotikumos kezelés következtében felborul a bélflóra. Hogy manapság mindent megeszünk, ebből világos, mitől lehet az irritáció. A daganatellenes rendszer akkor hagy ki, amikor stressznek vagyunk kitéve, ártalmas munkakörben dolgozunk, genetikailag valami nincs rendben. A polipok bárhol megjelenhetnek, ahol van hámszövet, de a bélben fordulnak el a leggyakrabban, mert az nagyon sérülékeny. Itt feltétlenül szükséges az Antilipid tea és a Chitosan, amely egyébként az egysejtűeket is megregulázza, a Cordyceps és a Biokalcium.www.tiensegeszseg.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!